torsdag 8 april 2010

Premiar pa Broadway




Den har veckan bjuder pa manga overraskningar! Igar var det premiar for oss pa Broadway! Vi sag Hair pa en av teatrarna och efter sista numret var alla valkomna att inta scenen tillsammans med aktorerna. Let the sunshine in dunkade ut fran orkestern och alla dansade av hjartans lust. Ga in och titta pa www.hairbroadway.com och klicka er fram till tisdag 6:e april sa far ni se!
Vi har ocksa agnat oss at att bese frihetsgudinnan, och idag stod vi i ko tva timmar for att komma upp och ner fran Empire state building. Lennart tyckta att besoket pa Macys forgyllde dagen i jamforelse.
Pa en av bilderna kan ni se mig i Central Park. Det ar riktig sommarvarme, snudd pa for varmt. Men det var harligt i parken!
Nu ses vi snart, imorgon ska vi besoka Barack!



6 kommentarer:

Anonym sa...

Är man avundsjuk eller??!! Vad är väl en bal på slottet, det kan ju vara långtråkigt och dö trist eller allldeles underbart.Tänk om man hade fått vara där. Såg ej er på videon. Trodde kanske att man skulle se den långe Leo. Fortsätt rocka och ha det gott!!!

Unknown sa...

Sjukt härlig video!

Ni finns ju med båda två typ vid 1:37 in i filmen, härligt!

Ha det fint nu i Washington :D

Mikaela sa...

GUUUUUUD så härligt!!
Nu börjar våren komma så smått här hemma med så ni har lite att längta hem till i alla fall :)

Kramar Mika

fröken svår sa...

åååååh!" vad ni är goa i videon. jag och fanny har skrattat och myst :) värme med. mmmm.
hälsa barry, rock on.
kraaaaam sofie

Svenssons sa...

Nu har ni vart överallt!!! Verkar bjuda på mängder av upplevelser. Skönt ändå att ni snart ska hemåt. Kanske träffar ni rent av på Maria på flygplatsen på hemvägen.
Njut av det sista.
Kramar från Svenssons

Helen S sa...

Oj jag blev visst anonym. Det var inte meningen. Men jag tror ni listade ut vem som skrev!!!