tisdag 6 april 2010

New York, New York!!!






Vi har nu anlant till New York, the big apple. Den har stan ar omojlig att beskriva med nagra fa ord. Har finns precis allt......
Vi har tillbringat dagen med att se massor av de platser man "maste se". Ground Zero var en enda stor byggarbetsplats, bevakad av saval polis som marinkarssoldater, bevapnade med automatvapen. Pa besokscentret fick vi se de planer som finns for platsen i framtiden. Planer som imponerar.... de ar mycket for det stora har borta!
Vi har aven besokt FN, dar Lennart i sakerhetskontrollen fick lamna ifran sig sin schweitziska fickniv.
Pa eftermiddagen tog vi en promenad i Central Park, dar vi sag John Lennons minnesplats, imagine. En "tyst" del av parken som var jattefin. Hela Central Park var ett harligt stalle att komma ifran storstaden pa. Mycker vacker nu pa varen med allt som spirar; Rhododendron, korsbarstrad, forsythia och massor av tulpaner. Vi upplever varen har istallet for i Californien!
Ikvall har vi sett harlig gatunderhallning av ett gang killar som fick ett sarskilt gott oga till Eva!
Harliga spontana akrobater som gjorde gatan till sin scen.

2 kommentarer:

fröken svår sa...

ooooooh! jag blir inte lite avundsjuk av att se dom här bilderna.. vilken fin magnolia på bilden med eva, jättehärligt ser det ut!
njuuuuut den sista veckan nu. nu ska jag och fanny in till halmstad, lina ska också med. påsklovsfirande var det här!
kram Sofie

Helen S sa...

Hej på er alla. Vilken resa ni får med om. Nu börjar jag faktiskt längta till er lite. Det ska bli kul när vi i gänget samlas i maj och ni kan berätta allt om resan. Njut nu det sista!!! Hälsa speciellt till lille Leo!