fredag 9 april 2010

Till sist......WASHINGTON











Ja, nu alla vanner narmar sig slutet pa var resa. Som ni forstar har vi upplevt mycket och det kommer nog att ta ett tag att smalta.....
Idag tog vi en tur till Washington, for att umgas med de ratta personerna. Jag tog forstass tillfallet i akt och pratade med presidenten om nagra olika saker han kan fundera pa.
Ingemar gjorde ocksa ett forsok och fragan ar om inte hans ideer kommer att fa storst gensvar, han har ju lite mera erfarenhet av politik an vi andra.
Lennart daremot, passade pa att umgas med en av sina stora idoler!
Tack alla ni som kommenterat, det har varit roligt att lasa, nar jag val fattade att jag skulle titta efter kommentarer.
Till Helen S vill jag bara saga: Du maste titta igen, alla klader jag har pa mig kommer ju fran din affar. Sa nu ar du ocksa representerad pa Broadway. Alla de verkligt stora artisterna har ju nagon annan som klar dem!!!
Imorgon mot SVERIGE!!!!!!!! Puss och kram till er alla
Sofie, Fanny, Henke och Martin var beredda pa regimskifte i Abborrakull, snart tar vi over igen!!!

2 kommentarer:

Helen S sa...

Det verkar som Lennart har det mysigt i soffan. Bra Helen att du gör reklam för butiken. Nu kanske vi får anställa mer personal när de börjar ringa och beställa. Kul att ni snart kommer hem. Men som jag skrev till våra tjejer när de var i väg. Det kommer kännas tomt att inte följa er på bloggen. Vi längtar att få hem er. Var rädda om er alla. Kramis

The Bakerman sa...

Lennart, är det Monica Lewinsky eller vem är det???