torsdag 31 december 2009

tack for 2009, det var fab!

nar man tittat tillbaka pa ett ar som gott sa ar det latt hant att man bara kommer ihag de riktigt bra sakerna. eller bara de riktigt daliga. allt daremellan flyter ihop till en stor gra klump, dagar som gatt men som man inte riktigt minns.
for mig har det varit ett valdigt bra ar, och jag tittar tillbaka pa manga roliga och bra stunder, stora och sma, nar jag verkligen levt. pa riktigt. fangat dagen som min mamma och mikas mamma alltid sager.
aret borjade med att tjejganget drog norrover, for en vecka i lindvallen.
(eller nej, aret borjade pa backa loge, pa ett otroligt vackert och stilla satt. vi vaknade den 1:e januari och solen stralade, det var bitande kallt och det tog andan ur mig. det var ett lager is pa sjon.)
ursakta sidosparet, lindvallen var helt fantastiskt. dels for att jag fick traffa tomas i en vecka, dels for att vadret och skidakningen var over alla forvantningar och dels for att vi hade sa otroligt roligt (speciellt pa after skin pa tisdagen..).
i slutet av januari fick jag aka pa min forsta jobbkonferens (las fest) i stockholm med interflora.
det var bra dagar. jag gillar varan huvudstad.
annu en fjallensemester med familjen + tomas + palms + larssons = fab.
i februari rullade froken svar igang pa riktigt med jattebra forsaljning pa tretton och jag och lizette fick ett erbjudande av ett fransk foretag som ville att vi skule designa for dom. vi? designa? aven om det kanske var orimligt kommer jag aldrig glomma att vi fick erbjudandet.
tomas flyttade in hos mig over sommaren. lite kvalitetstid efter hans halvar i fjallen och innan mitt halvar i oceanien. passade bra.
anna flyttade in pa bissan.
nagonstans innan detta var vi pa festival. jag och lizette fick jobb som artistservare och stod i baren pa artisternas efterfest pa peace and love i borlange.
obeskrivligt.
manga konserter har jag varit pa under aret. den ena battre an den andra.
jag och tomas akte till oland.

ninni och per gifte sig, och jag fick aran att arrangera blommorna. stralande brudpar och oslagbar fest.

i september akte jag och min bastaste basta van till australien och har ar vi fortfarande. det ar svart att skriva nagot sammanfattande om det, men det har ar livet.
2009 har verkligen varit till belatenhet, pa alla plan.
2010 kommer bli minst lika bra, jag kanner det pa mig.
detta aret borjade med minusgrader och stralande sol.
nasta ar kommer borja med manga plusgrader och stralande sol.
vi ses pa andra sidan horrni.
nu ska jag agna mig at mina sista chokladbitar (ska halla upp med godis i ett halvar) och min appelchampagne.
skal!

1 kommentar:

anna sa...

2009 var ett fantastiskt år! jag är sååå nöjd över året som vart. höjdpunkter som sälen, kreta, några konserter och bissan helt klart. mindre nöjd med vissa punkter kanske. men man kan ju som sagt inte få allt. så de ja inte uppfyllt tar vi detta året. 2010 here we go! :)