fredag 1 januari 2010

manga kommentarer att svara pa..

..tack! det gillar jag, kommentarer alltsa.

mamma: det ar bra att du hamtar skorna. de ar betalda och klara :) jag haller med, potatismos ar typ det viktigaste for mig (!), ska ta ett snakc med froken karlsson.

erika: som jag skrev har ovanfor, potatismos ar typ viktigast for mig! maste forsoka sprida mitt budskap till stixered.

anna: tack for att du gor snoanglar at mig med, det kanns bra! det vill man ju inte missa liksom. kanske kommer det sno i mars nar vi ar hemma.. hoppas!
arets langsta dag gick anda hyfsat fort. och om du fick tjuvstarta med tva paket (nu vet vi bada vad du fick, haha) sa kan du anda dansa nojd-dansen!

hannapanna: ah, vi har det verkligen supermysigt. ingenting att klaga pa! ubertoppen ar ordet. eller tippentoppen! snart ses vi..

mamma2: japp, jag forstod sedan varfor du fragad sa mycket om wendys jobb pa posten.. haha! och en sverigeflagga pa landvetter hade inte vart fel. kanske ett gang paparazzis och limo hem med? du fixar?

moster och morbror i skene: tack tack, och tack det samma! hoppas k-a hade en bra fodelsedag och att jul och nyar varit kanon. dessutom far jag onska dig grattis i forskott monica! jag ar allt lite avundsjuk pa er som ar i salen.. manga kramar!

inger och rolle: ah, det ar sa roligt att ni skriver! hoppas att jul och nyar varit riktigt mysigt (precis som ni brukar ha det) aven om storasyrran i familjen saklart saknas. vi saknar er ocksa, och vi lovar att bjuda hem er pa var hemkomstmiddag :) ps. lite champagne da skulle ju inte vara fel.. ;P

pappa d: hahah, dar ar jag pa din sida dennis.

familjen thunman: tack det samma! nar jag kommer hem ska jag bjuda hem er till abborrakull och faktiskt sjalv vara narvarande.. det ni! haha.

maria: som det kan vara! du i sydamerika och vi i australien. temperaturen ar samma dock. hoppas ni har det riktigt bra, det verar sa pa er resedagbok och att allt ni tar er for blir briljant, som for det mesta! skot om dig!

tomas t: bra att du skriver t efter alskling, annars hade jag blivit forvirrad och inte vetat vilken tomas som kommenterat. du ar den basta pa att vakna mig.

Inga kommentarer: