lördag 26 september 2009

havregrynsgrot is the shit!

igar trodde vi att vi genom att dricka kaffe skulle kunna halla oss vakna till kvallen. eh, sa var inte fallet, vi sov forst 6 timmar pa eftermiddagen, vara vakna en timma och har nu sovit ytterligare 8, valbehovligt kan man saga.
jag har sovit gott och nu ar klockan 7.45 har. vi har varit ute for en powerwalk men har ar alldeles for kallt for att ga ut. arligt talat, har ar kallare an hemma just nu! det ar nog i och for sig for att det blaser sa mycket, for har ar vackert vader. solen stralar!

folk som vi traffar verkar tro att vi ar tyskar, kanns lite krankande, sa vi ar snabba att tala om att vi ar svenskar. kanske beror pa att jag lanat en rygga av pappa dar det star 'schneider electric'?.

forresten ar det min fodelsedag idag! 22 fina ar. mika har gett mig ett restaurangbesok i fodelsedagspresent, sa vi ska ut och kaka nagonting gott ikvall. kommer bli kul! annars kanns det inte sa speciellt att fylla ar.

vi har ju som sagt mest sovit hittills, men i eftermiddag ska vi se mer av sydney, typ operahuset, royal botanic gardens och darling harbour. vi bor mitt i smeten, sa det blir promenad runt stan.

mika haller pa att slanga upp lite bilder, kolla in dom pa sjogander.blogg.se .
/ eder sofie

10 kommentarer:

Soulie sa...

Ja må hon leva,ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva,javisst ska hon leva uti i hundrade år!!! Hurra hurra hurra hurra! Grattis vännen på födelsedagen!! Love U
Kramkram Soulie

lizette sa...

har precis kommit hem efter en utekväll i växjö. café deluxe har dj´s med masker och inredningen är second hand. första låten de spelar är håkan, guld tänker jag,kunde inte bli bättre, sofies födelsedag och jag firar henne med att dansa till håkan med ett leende på läpparna. grattis soffan!!!!!

Maria sa...

Grattis på födelsedagen Sofie!
Inte fyskam att fira med ett besök vid operahuset i Sidney. Och med restaurangbesök med allas vår Mika!
Kramkram

Saggie sa...

Härligt att ni har det bra, skönt o höra (inte för att jag hade förväntat något annat)
Grattis igen!!

Kram Sanna

Karlsson x 2 sa...

En får be å gratulera på bemärkelsedaun! Karlsson x 2 sitter i Kogstorp och avundas er big time. Men det här med den röda stormen? Måste ni vara så dramatiska? Räcker det inte med att ni ska vara borta ett halvår? ;)

Skriv massamassa mera! Grattis igen, din goe gamle rävaunge! Puss o kram

anna sa...

hipp hipp hurra!!! :) kram

hannapanna sa...

grattis bästaste sofie!

Anonym sa...

Grattis i efterskott Sofie!! Bruden har landat i den svenska myllan igen efter bröllopsresan. Kul att följa din resa och hoppas du hade en fantastisk födelsedag! TACK TACK igen för allt arbete du gjorde med vårt bröllop, det blev så enastående bra! Strunta i CV på engelska utan visa bara upp några bilder på några kreationer du gjort så är du i hamn! Vi är fortfarande i lyckorus och grädden på moset var vårt Lasse-röj på dansgolvet, grymt! stor kram Ninni

erika sa...

Good day mate! Angående att era bankkort inte fungerar. När ni ska betala med era Visa kort så skall ni välja credits och inte savings om det är ett alternativ. Kom ihåg att vi också hade lite bekymmer med det i början men så fort vi valde credits så gick köpen igenom. (Detta funkar fast att man inte har kredit på sitt kort, har nog inte med det att göra utan är snarare en översättning) Grattis igen!!! Stor kram /Erika

fröken svår sa...

Soulie: TAAACK! I love you (and sydney) to! kram

LIZZ: aaaa, tack, du ar fab. finns inget battre satt ,sa hade vi ju gjort om jag vart hemma. fast pa morfars da saklart ;)

MARIA: Taaaack! Vad kul med er resa, ska forsoka folja din blogg!

Saggie: haha, exakt. tack fin fina gamle grone. kram

Karssonerna: haha, den roda stormen marks faktiskt knappt, bara pa vissa stallen dar det syns. vi har det grymt. aterkommer snart med lite tabbar for er att roa er med ;)

Ann: TAAACK!

Hanna: Ses i inkorgen pa hotmail!

Ninni: TACK SJALV! Tack for en riktigt fin dag och en otroligt festlig middag + galen natt! Jag hade verkligen otroligt roligt, bade med att gora blommorna, bordsdukningen, och sedna saklart att fa delta i allt det festliga! Hoppas ni hade det grymt i Italien! Massa kramar till er alla tre!

Erika: TACK! nu gungerar det, for vi tryckte savings innan och det var darfor det inte gick igenom. Det jobbar en svensk i repan pa vart hostel, sa han larde oss det och sedan dess funkar det :) Vi ses i inkorgen pa hotmail Erika. Snart ar det dags for maratonmail. kram